Так хочу сказати: "Кохаю",
Побачити очі твої.
Немовби на крилах літаю.
Снишся мені ти у сні...
Та знаю, що не побачу
Іскри в твоїх очах.
І ти не почуєш як плачу,
Тебе згадуючи я по ночам.
Так хочу обняти,
Тримати за руку.
Щоб разом тікати
Й забути про муки.
Та знаю, не будеш зі мною
І руки не будуть зігріті,
Тою ніжною теплотою
В моєму вигаданому світі.