А у мене сьогодні побачення!
Я змиваю ретельніше очі..
Хоча це й не має значення,
Бо побачення те серед ночі.
Я поставлю сьогодні крапку
І закрию нарешті браму.
Завтра все почнеться спочатку,
Лишень сонце загляне крізь раму.
Я обожнюю запахи ночі.
Я милуюсь зірками вгорі.
Чую хтось в темноті там регоче,
І жовтіють німі ліхтарі.
Засинає поволі Сьогодні,
Заповзає тихеньке Завтра.
Я замерзла.. Бо ночі холодні..
Ще погрітися чаєм варто..
Я приймаю неспішно ванну.
"Надобраніч" друзям напишу..
Одягаю зручну піжаму.
Я готова слухати тишу..