Не мусиш слухати віршованих елегій
То ж якщо хочеш - слухай тільки тишу
Як індіанець з амазонських прерій
Складаю вірші із магнолій й вишень
Смакую словом і збираю зорі
Все зважуєш до крапок і дрібниць
А я б поринула у вир твоїх історій
У світ де правда й запах таємниць
Де з веж - дзвіниць грифони вилітають
Де чхання чують всі частини міста
Де стіни вілл коханням огортають
...Твої слова як складові намиста
Коли побачу. Притисну зап'ястя
І поведу у дім де живе казка
А ти пиши ще прозу. Моє щастя
Пиши мені
Коханий мій
Будь ласка