Розтринькати емоції, слова,
Усмішку потай приховавши.
Коли пітьма самотній страх зніма –
Напівжива чи напівмертва майже.
Очима вистрелить безжалісно
І зверхньо поглядом убити.
Не боляче давно, а радісно.
Як злая відьма, опівночі зникнуть.
Уразить душу не під силу вже,
Давно зачерствіла, нещасна,
Минулі спогади не береже,
Комусь на радість схаменулась вчасно.
Ніяка сила не злама мене.
Надумана любов якась вразлива
І твоє серце болем вражене…
Я на свободі знов...
І я щаслива…
24.12.2015