Є багато на світі доріг,
Та дорога лише дорога одна,
Ота, що падає тобі до ніг,
Як червона, барвиста хна.
Ця дорога веде вдалечінь
І кінця в ній, напевно, нема.
Вона схожа, якось, на тінь,
Але ж, іноді, тінь зника.
Та вона ніколи не зникне,
Якщо ти не захочеш цього.
Вона в серце твоє проникне
І навіки збентежить його.
Адже, дорога ця - непроста,
Її можна назвати життям!
Адже, дорога ця - потайна,
Її можна назвать майбуттям!
31.01.2009 р.