музика твій бог ввімкни та слухай
як тобі рай входить у вуха
як свічки запалюють в серці
більше не треба брехні індульгенцій
тільки віра свята поруч з бітом
в мороці тіла роздягнуте літо
страхи та біль зникають у хвилі
ти ще живеш тебе знову відкрили
в ритмі нових відносин хвороби
свята частота що зі мною ти робиш
гріхи відпускай підвищуй свій рівень
мелодія кров змиває мов ливень
релігія гучності кольору звуку
коли вона є не відчуєш ти муку
віра бідноти до ліжку прикутих
тих хто силком огорнутий в пута
слухай та їж голод не стримуй
тілом та духом вище підстрибуй
ціпко повзи поки грає динамік
для всього світу підтвердивши намір