Поглянь до віч, не відвертай
Свій милий погляд, я благаю!
Тобі сьогодні всі мої слова
І почуття душа ввіряє!
Хай сонце сходить день у день
І зорі шлях тобі осяють,
Печаль минає лагідних очей,
Лиш солов’ї хай солодко співають.
Любов’ю буде всіяне життя,
Щоб не відчув печалі й смутку.
І захистити янголи спішать,
Даруючи солодкі поцілунки.
Хай Бог дарує милість й благодать,
Міцне здоров’я, посмішки без міри.
Коханим буть і пристрасно кохать,
Не покидає серце віра.
Крізь кілометрів сотні перепон
Зичу любові й ніжності без краю
І не стомлюсь повторювати знов,
Я лиш на тебе одного чекаю.
24.01.2015