можеш читати їх в голос
моя доросла дитина
твоє ворухнеться волосся
язик цокне в піднебіння
слово живіше живого
моє занедбане тіло
цій рядок мої очі
приголосні кістки мої
голосні моя шкіра
все цілком є душа моя
мене читай без зупинки
я стану живим і поряд
на каву твою подую
до спи́ни торкнуся пальцем
з тобою сяду в кімнаті
і буду твоїм назавжди
тільки читай мої вірші
тільки читай моє тіло
тільки читай мою душу
і я оживу для тебе