в домі твоєму тільки страх і плісень
сила вища перекрила кисень
діти маленькі грають з бензином
буде з домівки нова хіросима
дівчини позбавлені життя та цноти
чоловіки що відригують вогонь з рота
все це й до того було у хатині
тільки було воно мертвим та синім
старі звірі забруднюють повітря
молоді не здихають як голови гідри
аватар суєти сірники кидає
і все твоє рідне горить і згорає
світ країна місто хата і люди
мертв’яки обгорілі земля та споруди
всі народжуються кохати та вбивати
крапля молока з грудей твоєї мати
ти жив та всміхався ногами дригав
я вірю нащадки розтоплять цю кригу
новий малий ной погляне на зелень
на ніс йому сяде яскравий метелик
і будуть знову народжуватись і вмирати
систему будуючи нового формату