М'ячем в руках крутити овал сонця
Збирати в жменю всі його цілунки
Приносить сяйво під сумні віконця
Й лишати Вам солодкі подарунки
Весняно в серці голос Ваш говорить
А погляд Ваш немов ясні вогні
Піду я слідом. Й так мене підкорить
Що образ Ваш озветься у мені
Серед чекань і кілець круговерті
Ви не зустрінете нещасть ніколи більше
Бо я люблю Вас. Палко і до смерті
Та чи писали Вам про це вже вірші?
Чи Ви комусь вже віддали усмішку?
Чи весну змінить тиша й літній грім?
Якщо ви тут то посидіть ще трішки
Бо ж я так хочу Вас назвать своїм..