Вона любила правильно і на показ,
як кішка мила та ласкава,
не шкодувала крадених книжкових фраз
любила...чи маніпулювала ?
Навіщо? та щоб було так як і у всіх.
"Синицю у руках" міцніше все стискала
не щирі почуття, фальшивий сміх
але його до себе привязала...
на мужні плечі все йому звалила
і він тягнув, зціпивши зуби - звик
а як його біда торкнулась - залишила
навіщо ж й потрібен - не останній ж чоловік.
....
забута та, яку він відпустив
за плечі ніжно обіймає
якій кричав, кричав що не любив
тепер лише вона серденько зігріває.