Птахом крилатим хотіла б я стати,
Піднятись у Вись над землею, політати.
Зібрала б біду і нещастя у парі,
І в небі синім залишила б на завжди.
Рибою в морі хотіла б я стати,
Морські глибини усі пізнавати
Там я біду і нещастя лишила б,
І людей на землі усіх помирила б,
Тільки кохання й доброту залишила б.
Може за надто собі говорю я
Те що я хочу, про те про що мрію,
Перо і папір здійснять мої мрії
А може колись воно й буде- хто знає?,
І внуки і правнуки мене хай згадають..