Під ангела крилом
з тобою щастя огорнуло.
По-справжньому... хоча здається сном
без меж щасливі, без пам'яті що було.
Забули все і всіх - лише удвох свій світ будуємо,
зрослись в одне єдине ціле, уже нікого ми не чуємо.
Рука в руці... душею в душу... нікому нас не розлучити!
Дві половиночки - лише разом, самим по собі нам не жити.
Без пафосу, без слів й не на показ -
тихо щасливі ми для себе,
очима і обіймами спілкуємось без фраз,
закохані, укриті небом.
Ви не знайдете фото інстаграм,
і фотозвітів теж не буде,
болем розлуки далось це нам
сльозами горя, вашими порадами "добрі люди".