Рушай, рушай на світло крізь пітьму,
Зі шляху лиш не звертай.
Спитай – поруш питанням тишу цю:
Де ж втратили ми рай?
Шукай, шукай для нас надійний дім –
Будемо там удвох.
Нехай в його вікні горять вогні,
Щоб я тебе знайшов.
Відкрийте, люди, нарешті серця,
Про почуття щиро ви розкажіть!
Відкрийте, люди, нарешті серця –
Прохання ближніх почуйте своїх!
Пливи, пливи до мене з глибини,
Руку мою візьми!
Люби – з любов’ю в серці здатні ми
Загублений рай знайти!