стан тотально закритих дверей
замуровані вікна у стінах
тіки схвильованих рук і очей
ховаються у світлі і в тінях
зелене світло нічної тривоги
самотній відблиск безсонних годин
у кольорових малюнках клич допомоги
і відображений часу плин
звук неприємної і гнилої мови
невміння оцінювати прекрасне
прирівнювати ненависть до корови
відчуття пекуче й пропаще
запах супротиву, музика страху
згадки про приємне в глибоких думках
вимагання заміни даху
вимагання іншості в наступних життях