Випросити можна мир у окупанта,
Відшукати спокій у чужім краю.
Та коли підступно нападає банда,
Добрий мир здобути можна лиш в бою.
Є у нас звитяга, є у нас герої!
Ми за Україну станемо грудьми!
З єдності й братерства, сили духу й волі
Викуємо славну перемогу ми.
Бо Дніпро за нами і вся Україна,
З нами Бог і Правда й Доля непроста.
Час мине буремний. Прийде нова зміна,
І розквітнуть наші села і міста.
Пам'ять про загиблих, про усіх героїв
Збережемо в серці, втілимо в граніт.
Славу їх, відважних, хто не здавсь без бою,
Прийде час, вшанує з почестями світ.