Які ж у нас зараз популярні вірші?
В них чоловіки козли, жінки усі суки.
Так тягнемось щиро до чужої науки,
Вчимось не помічати в світі найгірше.
Коли хтось каже про ніжність й щиру любов,
Кричать: "Ти що з'їхав з глузду? Ти точно дурний!
Йди швидко звідси! Ти тут не свій, тільки чужий!"
Обдумаєш, починає стигнути кров.
Простіше ж все добре послати далеко,
Напитися вдосталь того п'янкого вина.
І забути, що в серці є жива ще струна,
Мить бути без роздумів і жити легко.
Потім читатимеш знову всі ті вірші,
Де чоловіки козли, жінки усі суки.
І будеш тягнутись до чужої науки,
Та зникає дурман й ти бачиш найгірше.