Новорічна казка,
Ти до нас будь-ласка
Сяйвом ялинко́вим,
Снігом завітай.
Новорічне свято,
Ти до нас багато
Родичів, знайомих,
Діток позбирай.
Новий рік, новий рік
Зі свята́ми на поріг;
Хай всім людям в Україні
Буде щастя цілий рік;
Новий рік, новий рік
Всім, хто любить Україну,
Доля - квітами довік!
Новорічна казка -
Кожушок і маска,
Щедрики-ведрівки
З нами заспівай.
Новорічне свято,
Йди до нас у хату;
Врожаю і щастя
Всім нам побажай.
Новий рік, новий рік
Зі свята́ми на поріг;
Хай всім людям в Україні
Буде щастя цілий рік;
Новий рік, новий рік
Всім, хто любить Україну,
Доля - квітами довік!