Пісня щастя.
Всім, всім, всім.
Щастя, щастя, щастя.
Здоров"я, здоров"я, здоров"я.
Молодість, молодість, молодість.
Навічно, навічно, навічно.
Хай дає нам бог.
Для життя підмог.
А для щастя рай.
У душі тримай.
Благодать, благодать.
На собі постійно відчувать.
І візьмем своє.
Від життя що є.
Переможе гріх.
Наш щасливий сміх.
Благодать, благодать.
На собі постійно відчувать.
Тобі вдячні бог.
За життя у двох.
За дітей своїх.
Від чудес твоїх.
Благодать, благодать.
На собі постійно відчувать.
Будем добре жить.
Та з добром дружить.
І добра бажать.
І добро приймать.
Благодать, благодать.
На собі постійно відчувать.
6.12.17. В.Назаренко.