23 листопада святкує свій день народження
Андрій Васильович Мартиненко.
Знайома я з ним віднедавна. Він - читач моїх
віршів і, як стало мені відомо від нього - співає
пісні на слова моїх віршів. Та й не тільки моїх,
а й інших авторів нашого сайту!
Моє вітання йому у цей святковий день!!!
Коли на небо вийде зірка рання,
Хай у вікно Вам лине ніжний спів.
Звучать для Вас сьогодні привітання
І я додам до них букет із слів.
Рясної Вам на все прекрасне долі
Веселих дум і світлих, гарних мрій.
І хай Господь, бо це у Божій волі...
Дає Вам захист від любих стихій.
Бажаю миру, радості, надії,
Людського щастя, ніжності розмов.
Усе, що зайве, вітер хай розвіє,
Залишить щирість, віру і любов.
Здоров"я, миру, хай завжди і всюди
Дарують радість Вам прийдешні дні.
Довкола будуть милі, добрі люди,
А для душі - співаються пісні...