Розкажи мені, чим ти хвилюєшся,
Що лякає тебе в тишині?
Як зорі наніч цілують нас...
Якого кольору сни?
Розкажи мені, як тобі ліс,
Який голос у гір із просоння ?
Про що тобі він розповів?
Що ховають дерева у кронах?
Запитай мене щось не про справи...
Розкажи мені щось про дива!
Забери геть цей вимір лукавий!
Я без цього якась не жива...
Де ти, Той Хто Ламає Систему?
Тут , без тебе, вона загнила,
Як не йдеш, нагадай мені схему
По якій ти ще знаєш, хто я.