Ой, тихо, тихо,
На світі тихо,
Розтали звуки
Плачу і сміху,
Не чути співу,
Не квилить лихо,
На світі тихо,
Над світом тихо.
Горить, як ватра,
Над світом місяць,
Тремтять узори
Сузір’їв-китиць –
Як вишиванка,
Небесний ситець…
Горить-палає
Над світом місяць.
Цю ніч вдихаєш
На повні груди –
Такої тиші
Вже більш не буде!
Які ми з вами
Щасливі, люди…
Вдихнімо ж тишу
На повні груди!