Світанок в роси падає
Із зорями всіма...
На все на світі рада є,
Лиш на любов — нема.
На все на світі рада є,
У кожного — своя...
Бува, любов не радує,
Підступна, як змія.
Бува, любов не радує,
Бува, як дим, гірка.
На все в людей розрада є,
Чому ж я не така?!
На все в людей розрада є,
І навіть на любов...
Що буде, не загадую,
Тебе шукаю — знов.
Що буде, не загадую,
До тебе я іду.
На все на світі рада є,
І я свою знайду.