Професія вчитель - для сильної жінки.
Сильної духом, сильної вчинками,
Сильної думкою, сильної словом,
Одначе про це ніхто не говорить.
У книгах, у бланках, чи рекомендаціях
Важко знайти таку інформацію.
Ніколи нікому про те не дізнатись,
Як важко залізною леді здаватись.
За схованку – зошит, журнал, або книжка –
Ховатись у них і плакати нишком
Від грубого слова, або від догани…
Ніхто не побачить, коли нам погано.
А настрій у нас, як завжди, ігристий,
Ми вам не розкажемо про особисте,
Як знову до ночі контрольні, диктанти,
А в нас є так само і мама, і тато…
І добре, якщо вони не хворіють,
А в серці жага до кохання жевріє…
Чи є вільний час – риторичне питання…
Десь між рефератом й домашнім завданням…
Професія вчитель - для сильної жінки.
Сильної духом, сильної вчинками.
Тій силі ніде не уміють навчати.
Сильними нам довелося ставати!