Як не люблю людей які жаліються на те,
Що впринципі давно їх не хвилює,
А в відповідь отримують просте,
Та ні все добре є; мене хтось чує?
Мене хтось чує? Я ще говорю,
Ну дайте бодай слово ще сказати,
Це так ганебно, люди я прошу,
Навчіться ви спокійно все сприймати..