А їй хотілося жити...
в теплому, мирному літі.
Їй так хотілось кохати…
щастя комусь дарувати.
Жаль, але більше немає
Жінки, що всім помагає,
що крихти ділила навпіл
чужий біль сприймала за свій.
Закрились очі навічно
у серці був, мабуть, відчай...
покликали вже додому
в далекі…Святі Хороми.
Вона ж, так хотіла жити...
яскравий цей світ любити.
Мо' Янголом білим з неба
появиться там де треба.
Там, де завжди чекають
та думаю що й кохають.
...Їй хотілося жити
в теплому, мирному літі.