Читай мене... Я вся - як на долоні...
Напевне, був би мертвим кожен вірш,
В якому б не була душа в полоні...
Ціна була б такому - мідний гріш.
Читай мене... Я вся - як на долоні...
Поезія не терпить таємниць.
Слова, немов зірки, в моє безсоння,
Злітають із небесних колісниць...
Читай мене... Я вся - як на долоні...
Цвіте в мені весна моя завжди,
Спроможна зруйнувати всі кордони -
До тебе б тільки йшли її сліди...
Читай мене... Я вся - як на долоні...
Закохана всім серцем... і сумна.
Здається, що душа моя холоне,
Від того, що не гріє чужина.
Читай мене... Я вся - як на долоні...
В душі не приховаєш почуттів.
Сльоза часом занадто вже солона,
Якби ж ти зрозуміти це зумів...
Читай мене... Я вся - як на долоні...
... Але, благаю, душу відпусти,
Якщо не я в думках твого безсоння,
І серцем... не мене голубиш ти.