Алхімія часу, генетика вічності
Архангели в небі женуть Абсолют
Теорія хвиль, енергетика більшості
Розхристаний Всесвіт, де плачуть і п'ють
Все так недоречно,все так нетипово
Все так по дурному, все так навмання
Аншлаг за аншлагом, твоя постанова
Але неумісна, й розбещена гра
І буде все знову без права на вихід
Без змін і без сенсу без чисел без дат
Але вже ніколи, напевно ніколи
Не зможемо ми повернутись назад
04.2017