Місія М В Ф рекомендує Уряду України
ще на три-чотири роки відкласти пенсійну
реформу, зокрема індексацію і осучаснення
пенсій.
Так тяжко,що в наш дім прийшла війна,
Терпіть пенсіонери – бурлаки.
На вас лягли знегоди і біда,
На вас усі надії на роки.
Що з того, що трудилися сорок літ,
Що підняли з руїн наш рідний край
Вітчизні віддали свій злет, свій цвіт.
За те вам гарантовано – у рай.
І
А за життя поки-що потерпіть,
Підставте ще раз втомлене плече.
Якщо ж там хтось жирує, чи фінтить,
Нехай вас те не мучить, не пече.
Хай ваші внуки сміло йдуть у бій,
Стоять, як криця, ворогу на зло.
Ну, а якщо чиїсь синки в пивній,
Чи на Мальдівах- то їм повезло,
Що їх татки, при керівних рулях,
Гребуть під себе все, що ви звели.
Тож нарікайте тільки на свій шлях,
Бо ви, на щастя, так би не змогли.
На щастя, чи на жаль, ось в чому річ.
Іде програма: зменшувать усе -
Якнайскоріше відправлятись пріч;
Керманичам полегшення несе.
Тоді ще більше можна хапануть.
Витать над світом в ситій дрімоті,
В сліпій гордині господа забуть...'
Горіти їм в пекельному вогні!'
2017