І тепло, і гріє душу безтурботний ранок,
Та ніхто не бачив те, що він дає тобі,
Бо ти прогулюючись зализуєш столітню рану,
Що стільки часу мешкає у неіснуючій душі.
Твоє покликання-мисли...тель
А чим займаєшся?-мисли...вець
Але і там і там ти мисли, мисли, мислишшш.
Шиплячі звуки долинали з-під крила ворона,
Яке прорізає простори безкрайнього морока,
Адже сьогодні погода молока.
І думка, що сьогодні з тобою-молода.
А ти все ж мисливець і вже закинуті тобою сіті,
Та сьогодні я не твоя здобич.
І скільки б хорошого не було б на цім світі,
Ти не любила і цього не зробиш.