не ангел...та буду я оберігати
від зла і горя тебе я зможу заховати
з тобою поруч, хоч не помітна я
нехай згорить до тла душа моя
горить нехай, та так щоб полум'ям палало
щоб не палило, зігрівало
тебе в путі, коли вже сил немає
нехай як сонце світить, нехай не палить, зіграє
тебе у час важкий, тоді, коли надія вже згасає
я поруч буду - вірю -усе ти пододаєш
та сам про це ніколи ти не згадаєш
з тобою завжди,хоч не помітна я
чужа для для тебе, для себе я твоя
не ангел...далеко не свята
я не твоя, вчорашня та не та...
за себе Бога не прошу, лише за тебе я благаю
спаси і сохрани того, кого люблю, кого кохаю...