Іде війна
Іде війна у рідній Україні.
На вільній, найпрекраснішій землі!
Чомусь ми стали не подобатись Росії,
Тим, хто володарює у Кремлі.
Гинуть найкращі наші хлопці!
Що може бути гірше за війну?!
Ми миру хочемо і тішитися сонцю,
І будувати Україну молоду.
Ми українці, ми – нація велика!
Свою Вітчизну захищаємо в борні
Від окупантів і від злого лиха,
Ми переможемо у цій війні!
Ми переможемо! Ми переможемо!
Ми, як ніколи, -- єдині і міцні.
Ми гори перекинути зможемо
Заради миру й щастя на землі!