візьми книжку і читай на лавці
і не зважай на дощ який от-от зірветься з хмар
і на людей яким холодно не менше за тебе
ти думаєш: дощ розмиє вірші?
слід робити книги з такого паперу
щоб літери не потекли вниз
або можна одразу друкувати розмитим шрифтом
далі твої думки зупинились на старих сірниках
вони ледь спалахували і одразу гасли
з третього разу ти прикурюєш одразу куриш ще одну
снуючись по вулицях просто рухайся вперед
рухайся вперед навіть якщо це дорога назад
а коли втомишся робити ще один вдих
дощ мокрими сірниками розпалить тебе