Я тебе в очі не бачила, а вже любила,
я тебе не знала, та чекала.
Дивно погляди твої ловила,
я тебе не знала і не знаю.
А ти увесь такий не підступний та гордий,
Зі мною Царі не розмовляють,
я завжди була з тобою не згодна,
але й твоє мовчання ,як і пусті фрази не допомагають.
Бігала за тобою,говорила, чекала,
Ти все ігнорив,головне - посміхався.
А я ж так чесно все сказала,
ти просто всього цього злякався.
Ти не в друзях - бо був перший в списку,
твоє "онлайн" часто палило очі.
Ти правий - це все не має сенсу,
просто не роби того, чого не хочеш...