Знову снишся мені, чому
Знову бачу тебе, саму
Ти приходиш крізь марево літ
Линеш в мій неспокійний світ
Ти руйнуєш мої рубежі
Ти ідеш вздовж моєї межі
Ти наносиш удар по фронтах
Де ярами ховається страх
Ти приходиш лише уві сні
В час коли так тривожно мені
Ти приносиш надію на день
Ти співаєш веселих пісень
І я думаю часто собі
Може я також снився тобі
Коли ти у пустелі подій
Заблукала серед власних мрій
Може ми у безодні віків
Знову йдемо як двоє сліпців
Що вже втратили віру і суть
Але вперто назустріч ідуть...
28.03.2017