Відсторонитись від гієн
І відійти у бік
Немає тези для журби
І не кричатиму услід.
Відсторонитись від обличь
Що призирають у душі
Тримати марку крок, ще крок..
Сховати доброту в замок
Відсторонитись від усіх
І відпустити всі жалі...
Відсторонитись просто так
Без права на помилку
Без допомоги тут ніяк
Якщо тепер один ти.