Чого ти дивишся на мене?
Що ти шукаєш у моїх очах?
А я мовчу,хоч серденько моє шалене,
Здається вистрибне і полетить мов птах.
"Чого дивлюсь?"-питаєш,я не знав,
Що таке диво на світі є,
Тебе побачив і відразу покохав,
Тобі належить все життя тепер моє.
Небачив я раніш такої вроди,
Витвір неперевершенного митця,
Не хочу більше ніякої свободи,
Краса мене цілком зв'язала ця.
Хочеш згуби, а хочеш порятуй,
Доля моя вже у твоїх руках,
Хоч посміхнись,надію подаруй,
З тобою хочу розділити шлях.
03/03/2017.