Звідусіль біжить біда
Землю всю заллє вода
Все до скону зсушить сіль
У людей вже нова біль
І з очей біжить сльоза
На душі гримить гроза
Невгамовно чути крик
До дощу ніхто не звик
Захлинаються в болоті
Дають місце новій плоті
Хочуть миру і тепла
Час позбутися від зла
Заховали всі незгоди
Мить для гарної погоди
Припинили всі дощі
Час для вічної душі
Безперервно горять зорі
Світ у нашому покорі
Вже останій чути бій
У полоні нових мрій