ніщо не росте на твоїх руках
дві втомлені долі присіли
намотують нитки
пишуть листи
годують китів
синіх
а ти і не чуєш себе
несхибно квітнучи рястом
рукам
там
за щастя
яблук нарвуть
неба нап'ються
кохаються з сонцем
світанки прядуть
і в кожній складці
загуслий час
приденно
лопоче крилами
віддай спокій рукам
допіру
зима
при
надії
дочасно народить весну