Небо хмарами стягнуло.
Вітер з дому вийшов знов.
Море сильно зашуміло.
Там живе моя любов.
Там живе, по берегу блукає,
Дивиться в безкрайні далі...
День за днем вона одна.
А мене... ніяк немає.
Що ж їй Боже обіцяти?!
Я не можу їй брехати...
Біля тебе хочу бути,
Й все забути, все забути.