Як в світі можна щось любити сильніше ніж своє ?
І хоч це буде твоя улюблена команда, чи дівчина, або твоя рідня.
Ми любим їх бо це є наше, рідне.
Тож скажи мені людино,
А як ми можемо не любити нашу Батьківщину ?
Ми волаєм у всі боки , що все не так як хочеться, або уже хотілось .
Та проходячи повз урну для сміття ти викидаєш недопалки біля неї.
А коли прийдеш додому ти дивишся новини ,
і обурено скидаєш на когось всю провину .
Щотижня ти йдеш до друга,
попити пива і поплакатись йому,
яка низька зарплата в тебе, і що в країні безлад та хаос.
Ох, як же хочеться пошвидше поїхать з Батьківщини на пошук нового ,
"кращого" життя.
Та ні, найкраще там, де нас нема.
А сьогодні почни із себе, і завтра твої діти будуть жити ліпше ніж сьогоденний ти.