Простіть мене , мої брати .
За що ? Тепер я, певно, знаю .
За те , що я свої думки
У світ в словах всі випускаю .
Простіть , що погляди мої
Із вашими десь не зійшлися .
А ваші злючі вороги
Мені десь до душі пришлися .
Простіть , що я як всі- сліпа ,
Та видно на те воля Божа .
Або- це наслідки гріха .
Винить когось в цьому негоже .
Простіть мене , моє життя .
Помилок було так багато .
В душі багато каяття .
Не зрозуміла я десь брата .