В цей день і сонечко тепліше ,
Лоскоче моє личко ,
В цей день співає веселіше,
На дереві синичка .
Ще навкруги лежать сніги ,
Що вкрили всю травичку.
А вночі сковує мороз
Під снігом всю водичку .
Хоч перших квітів ще немає ,
Та знаю , десь під снігами ,
Сховала нам наша весна
Підсніжники для мами .
В цей день я просто підійду ,
І маму поцілую ,
Скажу як я її люблю ,
Як я її шаную .
А вже коли розтане сніг ,
Весна заквітне цвітом.
Я поведу маму в наш ліс ,
І подарю всі квіти !