І знову очікую нової весни,
Та крок за кроком я йду вперед.
Були негаразди та позаду вони,
І мій позитив негатив весь зітре.
Малюю картину!
Торкаюсь очима,
Своєю уявою руйную стіни!
І поки у серці живе мій протест,
Мене вже ніхто на шляху не зупинить!
Не одноразово чув про віру в себе і про честь!
А на ділі бачив лиш брехню, ганьбу та зради.
Як же часто люди відвертаються, йдуть геть.
Курс валют покаже яка ціль в житті у гада.
Продаються й продають на ринку свої душі!
Відвертаються від рідних ці продажні суки.
Їх життя звичайний пластик,
Мозок десь у дупі!
В пагляді немає щастя,
Щастя їх в валюті!
Малюю картину!
Торкаюсь очима,
Своєю уявою руйную стіни!
І поки у серці живе мій протест,
Мене вже ніхто на шляху не зупинить!