З позитивним настроєм,
Та із вірой в очах
Я крокую вперед і ні кроку назад!
І ніщо не завадить не спинить мене!
Я свій шлях вже обрав!
І я вірю у це!
Вже набридло навколо ненависть людей,
Кожний другий байдужий, холодний як лід!
Я лиш бачу довіру в очах у дітей.
У дорослих лиш смуток розчарованих днів!
А хто винен скажіть? Все що навколо нас,
Ви створили самі і самі в цьому винні!
Кожен другий скований у своїх ілюзіях,
Псевдо світу який нам нав'язують люди!
Хто сказав що ми мусимо жити по схемі?
Що нав'язують нам не одне покоління,
І чому ненормальний той хто сам обирає?
Як він хоче прожити життя!
Бо достатньо лише відійти від стада
Зацькують, заплюють і зафакають враз!
І що далі? Добіса неважливо і все!
Ти живеш лише раз ну а час пролітає.
Так цінуй кожну мить і навчись обирати!
Те що хочеш насправді! Непотрібно чекати!