мій шанс вже витрачений?
- так.
і час вже не повернеш?...
- ні.
чи можу я піти назад...?
бо там потрібен.. на війні.
зі мною поруч був Богдан..,
Назар.., Миколка та Остап.
скажи мені, що всі живі!..
мовчиш...
померли, Боже?..
- так.
що далі буде, що тепер?
ти ж знаєш результат війни
скажи мені, що буде мир.
мовчиш...
не скажеш, Боже?...
-ні.
але питань багато так
про долю нашої землі...
від нас самих залежить?
-так.
то поверни, мій Боже!
-ні.
18.11.2014