Вже досить смертi та війни,
Фашистських викриків, неправди,
Розсічення святої Лаври,
Все це веде лиш до пітьми!
По Києву чеканя крок,
Ідуть приспішники нацистів,
А літнім людям ніщо їсти,
Майдан нам дав усім урок.
А слуги в Києві набили,
В кишені злата, серебра,
І це у час як йде війна,
А молодь у вiйська побрили.
Недовго! Сплине влада ця,
Бездарна як до цього інші,
І буде мир, і будуть вірші,
І радість нашого Творця!