>Засох останній в блюді мандарин,
>Ображений на те, що я його не з'іла
>І плямка цвілі, мов аквамарин
>Пухнасто шапкою його голівку вкрила
>Отак і ти - засохлий. В почуттях
>Як той репях чіпкий, та непотрібний
>Заб'ю в труну кохання сотку-цвях.
>На все заб'ю й візьму квиток у Відень