Усе мине,залишиться лиш спогад,
Лиш той,що душу гріє в холоди.
І я шукатиму у натовпі твій погляд
І подумки кричатиму:"прийди"!
Але даремно,ти уже не чуєш
Та вже далеко,так далеко ти
Хоч кажуть люди час лікує
Ти вирішив,що час настав піти.
Я знаю,що сама все зруйнувала,
Зробила помилку й немає виправдань
Я не чекала,чуєш не чекала,
Що я завдам усім таких страждань!
Ти не пробачив,не зумів забути
Зробив свій вибір,все вирішив ти
Я знаю вже нічого не вернути
Та все ж душа моя кричить:"молю тебе,прийди"!