Доброго ранку, милий
Сонце в вікно сміється.
Бачу, що ти щасливий
Хай тобі все вдається.
І в чистоті цій ранній
Коли прокидається місто,
Гарного дня, коханий
Хай він теж буде чистим.
Я тобі щиро бажаю
В радості день прожити.
Хай моя любов надихає
Тебе вірити і творити.
Літнім днем хай дощі прольються
Тиша сон твій оберігає.
Я за тебе завжди молюся,
Хай Господь тобі допомагає.
Любов прокинеться перша
І дасть тобі сил без вагань
Для твоїх величних звершень
І вдалих нових починань.
Все що у тебе буде
Народжене в щасті й добрі.
Доброго ранку, любий
Доброго ранку тобі.